Hlavní obsah

Pětatřicetiletá skotská babička si našla v Turecku 19letého přítele. Plánují společnou budoucnost

Mladá babička ze skotského Edinburghu, teprve 35letá, si na dovolené v Turecku našla 19letého přítele a plánuje s ním společnou budoucnost. Partner je přitom ve stejném věku jako její starší dcera.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Paní Rachel se potkala se svým vyvoleným v červnu v Marmarisu, kde mladík jménem Seskan pracuje jako hotelový číšník. I přes značný věkový rozdíl se prý jejich vztah stal vážným.

„Hned jsem si ho všimla, je neskutečně hezký. Jednou večer po jeho směně jsme si začali povídat a já si uvědomila, jak mně přitahuje. Bylo to vzájemné,“ svěřila se Rachel deníku Mirror.

Když jí prozradil, že je mu 19, stáhla se. Jeho vytrvalé flirtování si ji prý ale nakonec získalo. Trávili spolu veškerý jeho volný čas a postupně se do sebe zamilovali.

„Od té doby toužím být zpátky v jeho náručí, sdílet s ním smích a polibky pod sluncem,“ svěřila se deníku Mirror s tím, že jejich vztah však „zdaleka není konvenční“. Přesto hned v září vyrazila do Turecka znova, i se svou mladší dcerou, jedenáctiletou Erikou, kterou na potřebnou dobu „vyreklamovala“ ze školy.

„Vím, že sklidím kritiku, že jsem vytáhla Eriku ze školy kvůli návštěvě mého mladého milence, ale je mi to jedno. Život je více než jen učebnice matematiky a angličtiny,“ řekla Rachel. Už na prosinec zamilovaný pár plánuje další výlet, tentokrát do Thajska.

Paní Rachel se stala matkou, když v roce 2005 nečekaně otěhotněla a následující rok, kdy jí bylo 16, přivedla na svět první dcerku Beth. Tehdejší přítel, s nímž se znala půl roku, dal nastávající matce ultimátum: buď on, nebo dítě. Rozhodla se pro dítě.

„Nikdy jsem toho ani na okamžik nelitovala, vždy jsme si byly neuvěřitelně blízké,“ vysvětlila Rachel. „Pak se historie opakovala, když Beth otěhotněla v 17 letech a v 18 porodila, což ze mne udělalo v útlém věku 34 let babičku,“ dodala.

To ale neznamená, řekla dále Rachel, že stráví zbytek života v zástěře pečením koláčů nebo pletením. Místo toho pracuje jako modelka, což jí prý umožňuje, aby si dopřála krásnou dovolenou.

„Obě moje dcery Seskana zbožňují. Beth byla zpočátku skeptická, protože je stejně starý jako ona, ale brzy se s ním skamarádila,“ ujistila paní Rachel, které sebevědomí nechybí.

„Je zábavné sledovat reakce lidí, když to o nás zjistí. Také proto, že mně prodavačky při nákupu alkoholu často žádají, abych jim ukázala průkaz totožnosti,“ dodala paní Rachel.

Jak poznáte, že jste skutečně zamilovaní

Sex a vztahy

Výběr článků

Načítám