Hlavní obsah

Pes se naučil pouštět vodu, ale už ji nezastavoval. Páníček musel odstranit kohoutky

Dvaatřicetiletý Američan musel z umyvadla v garáži svého domu odstranit kohoutky poté, co se jeho pes naučil pouštět vodu. S jejím zastavováním si ale bloodhound už starosti nedělal, takže majitel platil vyšší účty. Vyšlo jej to odhadem na sto dolarů (2331 Kč) navíc, než zjistil, co bylo příčinou zvýšené spotřeby.

Pes se naučil sám si pustit vodu z kohoutku, majitel se nemůže doplatit za účty Video: AP

Článek

Panu Jacobovi z Elizabethtonu ve státě Tennessee přišlo divné, že nachází vodu v garáži často puštěnou. Nejprve si myslel, že je zapomětlivý, uvedla agentura AP.

Když si ale začal dávat pozor a situace se opakovala, nainstaloval nad umyvadlo kameru. „Myslel jsem, že se zblázním. Voda byla celou noc puštěná, ale já jsem věděl, že jsem to neudělal,“ řekl Jacob, jenž dříve pracoval u armády.

Když záznamy zkontroloval, zjistil, že za vším stojí jeho pes jménem Neyland. Vždy vyskočil a jednou tlapkou se opřel o umyvadlo, zatímco druhou pouštěl vodu.

Policejní hafan Frigo vyčenichal zloděje, který chodil vykrádat rozestavěný dům

Krimi

„Je velmi všímavý. Řekl bych, že mě sledoval, jak mu dávám vodu, a pak to jednoduše okopíroval,“ řekl pan Jacob. „Věděl jsem, že je chytrý, ale nikdy by mě nenapadlo, že by byl schopen i něčeho takového,“ dodal.

Neyland je teď naštvaný

Voda prý psa Neylanda fascinuje. „Miluje třeba jen tak sedět a dívat se, když voda teče do kanálu. Na videu to vypadá, jako bych mu nedával vodu, ale on si s ní rád hraje,“ vysvětlil Jacob.

Z odstraněných kohoutků prý pes radost nemá. „Je na mě pěkně naštvaný, že jsem vzal šroubovák a dal je pryč,“ řekl dále Neylandův páníček.

„Je ale skvělý! Rád si teď do misek s vodou ponoří celou hlavu. Jen musíme dávat pozor, aby si nenamočil dlouhé uši a nechytil nějakou infekci,“ dodal Jacob.

Retrívr v Číně přinesl páníčkovi dárek z lesa. Sršním hnízdem ho moc nepotěšil

Koktejl
Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám