Hlavní obsah

Peruánský fotbalista močil u rohového praporku a dostal červenou kartu. Kameramanovi to neušlo

Bizarní okamžik se odehrál o víkendu při fotbalovém zápase v peruánském regionu San Martín. Jeden z hráčů využil krátkého přerušení hry, aby se vymočil u rohového praporku. Rozhodčí byl nekompromisní: vytáhl červenou kartu a hráče vyloučil.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Úsměvná chvíle přišla podle deníku The Sun v 71. minutě zápasu, který přenášela i televize. Rozhodčí utkání na chvíli přerušil poté, co brankář jednoho z týmů potřeboval lékařské ošetření.

Zatímco zdravotníci se na trávníku věnovali otřesenému strážci fotbalové svatyně, záložník Sebastián Muñoz postával u praporku a čekal na pokyn sudího, až bude moci zahrát rohový kop.

Pauza mu ale přišla dlouhá, a tak se ji rozhodl využít k vykonání malé potřeby. Předpokládal, že pozornost hráčů i diváků se soustředí na ošetřování zraněného brankáře, načež se otočil a vymočil skrz plot, za nímž stála míchačka na beton.

Sázka na nevšímavost však nevyšla, protože jeden z hráčů konkurenčního celku rozhodčího na dění v rohu hřiště upozornil. Sudí nato rázně vykročil k Muñozovi a udělil mu červenou kartu.

„Je to proti pravidlům“

Smlouvání bylo zbytečné. Hráč, který v ten den zrovna slavil narozeniny, musel z hřiště a vlastní celek svou nerozvážností oslabil v situaci, kdy do konce utkání zbývalo ještě zhruba 20 minut.

„Chtělo se mu čurat. Je to blázen, to je proti pravidlům. Červená karta,“ poznamenal komentátor zápasu. Utkání skončilo bezbrankovou remízou.

Příhoda vyvolala pobavené reakce na sociálních sítích. „Červená karta, kterou musíte vidět, abyste jí uvěřili,“ napsal jeden uživatel. „Asi prostata, když to nemohl vydržet,“ přidal se druhý. Podle dalšího diskutujícího se „něco takového může stát jen v Peru“.

Výtah v parkovacím domě nevydržel močení vandalů. Konstrukce zkorodovala

Koktejl
Související témata:
Červená karta

Výběr článků

Načítám