Hlavní obsah

Pejskařka házela psí výkaly opakovaně před stejný dům, majitelka ji načapala

Gravesend

Osmatřicetiletá Aiga Kolosová z Gravesendu v britském hrabství Kent se vydala do boje s pejskařkou, která jí opakovaně dlouhé měsíce házela psí exkrementy v sáčku před dům. Majitelka psa si zřejmě myslela, že ji nikdo nevidí; natočila ji ale kamera na domě. Po zveřejnění záběrů na sociální síti žena s nešvarem přestala, píše agentura AP.

Pejskařka házela psí výkaly opakovaně před stejný důmVideo: AP

Článek

Kolosová si počínání pejskařky začala všímat už loni v zimě. „Téměř každý druhý den se objevoval před domem pytlík s výkaly, po dobu několika měsíců. A když jsme se podívali na záznam z kamery, zjistili jsme, že to dělá tato žena,“ popsala.

Na videu je zachycena blondýna venčící bílého psa, jak odhodí pod obrubník u chodníku sáček a dál nerušeně pokračuje ve venčení. „Je tam velký strom, který zakrývá výhled z oken našeho domu i od sousedů. Ona si nejspíš myslí, že to nikdo nevidí, když to tam hází,“ komentovala počínání neznámé tehdy ještě zoufalá Kolosová.

Foto: AP

Pejskařka házela psí výkaly opakovaně před stejný dům, majitelka ji přistihla

Paní domu ale nakonec došla trpělivost, a tak videozáznam zveřejnila na sociální síti s popiskem: „Připadá mi to nechutné. Prosím, prosím, dávejte to do koše. Není tak těžké odnést to do nejbližšího odpadkového koše.“ A stal se zázrak – od té doby se pytlíky s výkaly přestaly u domu objevovat.

Italská provincie dělá psům testy DNA, aby pokutovala majitele, kteří po nich neuklízí

Koktejl
Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám