Hlavní obsah

Pár ve Filadelfii se oddával sexu v autě a zavadil o řadicí páku. Vozidlo skončilo v řece

Tragédií málem skončily sexuální radovánky jednoho páru na zadním sedadle auta ve Filadelfii. Aktéři nedopatřením zavadili o rychlostní páku a sjeli do řeky. Na poslední chvíli stačili vyskočit, ale auto se celé potopilo a musel ho vytahovat jeřáb.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

K události došlo ve středu krátce před úsvitem. Mluvčí místní policie podle serveru NBC 10 upřesnil, že „hrdličky“ měly sex poblíž řeky Schuylkill ve Fairmount Parku.

Jejich bílý Range Rover, starý čtyři roky, se náhle rozjel, když některá z končetin narazila do řadicí páky. Za několik vteřin se vozidlo převrátilo přes okraj nábřeží do vody a začalo se potápět. Oba stačili těsně předtím vyskočit a vyvázli z incidentu bez zranění.

Ještě týž den potopené auto musel vylovit jeřáb. Policie proti páru nevznesla žádné obvinění, budou ale zřejmě muset zaplatit vyprošťovací operaci.

Případ vyvolal sérii pobavených reakcí na sociálních sítích. „Likvidátor pojišťovny se musel válet smíchy,“ napsal jeden diskutující. „Myslel jsem si, jak velkou škodu jsem kdysi utrpěl, když moje bývalá žena prokopla patou můj kazeťák. Doba se změnila,“ dodal jiný.

Další uživatelé si kladli otázku, proč si pár nezaplatil někde hotel, když si může dovolit auto jako Range Rover. „Asi jsou oba zadaní, ale ne spolu. Poetická spravedlnost,“ poznamenala další diskutující.

Dozorkyně přistižená při sexu s odsouzencem v britském vězení je erotická modelka

Koktejl
Související témata:

Výběr článků

Načítám