Hlavní obsah

Opilá žena se v Las Vegas vloupala do smuteční síně a vyvezla rakev i s nebožtíkem

Las Vegas

Žena z Las Vegas, která má podle vlastních slov potíže s návykovými látkami, se na konci srpna vloupala do smuteční síně, odkud vyvezla ven rakev i s tělem zesnulého uvnitř. Policistům později tvrdila, že si nic nepamatuje, ale že předtím vypila šest piv.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Říká se, že co se stane ve Vegas, má zůstat ve Vegas, ale zprávu o krádeži rakve i s nebožtíkem tamější policisté vypustili do celého světa. Jde totiž o incident hodně podivný i na poměry města hříchu, v němž se už stalo leccos.

Na konci srpna totiž policie v Las Vegas přijala oznámení, že před smuteční síní Affordable Cremation & Burial Service leží obličejem dolů tělo a poblíž něj je vidět také rakev. Po příjezdu na místo policisté zjistili, že dveře do podniku jsou otevřené a sklo v nich je rozbité.

Kamerové záznamy odhalily ženu, jak sklo rozbíjí, zevnitř si otevírá dveře a vchází dovnitř. Tam přistoupila k rakvi a i s tělem uvnitř ji vyvezla ven. Pak ještě několikrát vešla dovnitř a ven, než místo definitivně opustila.

Pátrání netrvalo dlouho, protože sedmačtyřicetiletá Patricia Sierrová o dva dny později přišla do místního obchodu ve stejném oblečení, jaké na sobě měla v den vloupání. Policisté ji převezli na služebnu, kde tvrdila, že si z daného incidentu nic nepamatuje. Při zhlédnutí záběrů však přiznala, že je na nich ona.

Vysvětlila, že má problémy s návykovými látkami, po jejichž požití „mívá výpadky“. Toho dne prý vypila šest piv. Zároveň přiznala, že v minulosti se už několikrát někam vloupala, přičemž obvykle používá kameny nebo jiné tvrdé a těžké předměty, kterými rozbije dveře nebo okno.

Sierrová byla obviněna z vloupání, krádeže, manipulace s lidskými ostatky a z jejich poškození. Výše kauce byla stanovena na 11 tisíc dolarů (zhruba 250 tisíc korun) a soudní líčení je naplánováno na druhou polovinu září, uvedl web Fox News.

Skotské školy trápí nedostatek mrtvol. Může za to velký počet studentů medicíny

Koktejl

Výběr článků

Načítám