Hlavní obsah

Neznámý muž terorizuje britskou vesnici tím, že si z ní dělá latrínu

Camber

Zatím neidentifikovaný muž už delší dobu terorizuje vesnici Camber na jihu Anglie tím, že záměrně používá veřejná prostranství jako latrínu pro svou velkou potřebu. Nejraději si prý vybírá vjezdy do domů, garáží či zahrad.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Nechutný rozmar v idylické obci v hrabství Sussex s 1200 obyvateli nabyl už takových rozměrů, že lidé pachateli přezdívají Phantom Pooper (volně přeloženo Fantom káleč). Jeho bizarní vášeň by ale mohla brzy skončit, protože minulý týden jej přímo při činu zachytila bezpečnostní kamera.

Videozáznam z jednoho rána odhaluje krátkovlasého muže v pruhovaném tričku, jak se krčí před vchodem do garáže se staženými džínami. Dokonce si s sebou vzal roli toaletního papíru. Po vyřízení záležitosti pak odchází bez nejmenších známek ostychu či provinění.

Po zveřejnění nahrávky policie požádala veřejnost o informace, které by pomohly pachatele identifikovat, a hlavně dopadnout. „O videu víme, vyšetřování probíhá. Žádáme každého, kdo má k tomu jakékoli informace, aby kontaktoval policii online nebo zavolal na linku 101,“ potvrdila místní policie deníku Mirror.

Bizarní praktiky muže budí vášně i na sociálních sítích. „Je smutné, že někdo něco takového může dělat. Je mi obyvatel Camberu opravdu líto,“ napsal jeden uživatel. „Proboha, co se to s některými lidmi děje?“ otázal se jiný.

V případě dopadení hrozí pachateli přinejmenším pokuta ve výši několika set liber (1 libra = 30 Kč). Pokud by věc skončila před soudem, mohla by se sankce vyšplhat až na několik tisíc liber nebo by viník mohl jít i na půl roku za mříže.

Nečůráte moc dlouho? Toalety u památky UNESCO dostaly časovače nad kabinky

Cestování
Související témata:

Výběr článků

Načítám