Hlavní obsah

Němka devět let randila s letadlem. Teď se s ním rozešla, ale zůstaly přáteli

Němka Michele Köbkeová udržovala posledních devět let partnerský vztah s letadlem Boeing 737-800. Nejvíce ji na něm přitahovaly jeho winglety. Nedávno se s ním však rozešla, nicméně ujistila, že všechno proběhlo v přátelském duchu.

Foto: Profimedia.cz

Michele Köbkeová našla lásku v letounu Boeing 737-800.

Článek

Šestatřicetiletá Michele Köbkeová navázala románek s letadlem Boeing 737-800 již v roce 2014. Začala mu říkat Darling (Miláček) a již dříve se nechala slyšet, že je pro ni tento model nesmírně přitažlivý a sexy. „Je to nádherně postavené, atraktivní a elegantní letadlo,“ vysvětlila. A dodala, že úplně nejvíce ji zaujaly jeho winglety, tedy pomocná malá křidélka na koncích nosných křídel.

V německém tisku dříve již také popsala, jak jejich partnerství probíhá. „Je to jako normální vztah. Trávíme spolu příjemné večery, a když jdeme spát, mazlíme se a usínáme spolu,“ popsala běžný společný den s odkazem na to, že má doma model tohoto letounu. A také si pochvalovala, že se spolu i hodně smějí. „Když jsem s ním, mám všechno, co potřebuji,“ řekla tehdy.

Původně také měla v plánu se za letadlo provdat a žít s ním v hangáru, ale právě to se asi ukázalo jako hlavní překážka ve vztahu. Michele totiž zjistila, že pocit skutečně hluboké blízkosti zažívá pouze tehdy, když boeingem někam letí nebo když za ním může zajít přímo do hangáru, což se jí však za celou dobu povedlo jen jednou.

Z udivených pohledů lidí si Michele přestala dělat starosti velmi záhy. „Jsem normální. Zpočátku jsem si samozřejmě připadala jako blázen, ale pak u mě diagnostikovali objektofilii. Co se týče vztahů, jsou lidé zkrátka různí,“ bere svou preferenci s nadhledem.

Soudní psychiatr Werner Platz před časem objasnil, že dokud objektofil nepůsobí vážné potíže nebo nikomu neubližuje, nelze tuto poruchu brát jako patologickou, tudíž ani nevyžaduje léčbu. A upřesnil, že na světě je známo zhruba čtyřicet lidí s touto preferencí.

Web Daily Mail však informoval o další ženě z Německa, která také našla lásku v letadle Boeing 737. Případ Sarah Rodové z Dortmundu je však poněkud složitější, protože ta si velmi dobře rozumí také se zhruba 60 figurkami a dalšími předměty, které považuje za součásti „kolektivní bytosti“, a proto o všech těchto svých partnerech mluví jako o jednom.

Seniorka před čtyřiceti lety zanevřela na muže, teď se vdala sama za sebe

Koktejl

Výběr článků

Načítám