Hlavní obsah

Německá policie stíhá řidičku školního autobusu, která přivázala k sedadlu desetiletého výtržníka

Svérázně se 58letá řidička školního autobusu v Bavorsku rozhodla řešit problém s desetiletým chlapcem, který se během jízdy neustále ošíval, poskakoval a kopal do interiéru vozidla, jejž prý také znečistil. Žena mladého výtržníka připoutala k sedadlu a svázala mu i ruce.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál ve středu odpoledne při cestě z obce Senden do zhruba deset kilometrů vzdáleného Nového Ulmu (Neu-Ulm).

„Křik, dovádění a někdy i rvačka – každý, kdo řídí školní autobus, potřebuje pevné nervy,“ komentoval případ deník Bild.

Když řidičce došla trpělivost, autobus zastavila a zmíněným způsobem školáka zpacifikovala. V zafixovaném stavu musel chlapec absolvovat zbytek cesty.

Žádné zranění podle citovaného listu neutrpěl. Když se ale doma o události zmínil před matkou, byla prý šokována a podala na řidičku trestní oznámení s tím, že syn zraněn byl.

„Řidička je vyšetřována pro podezření z nebezpečného ublížení na zdraví, omezování osobní svobody a nátlaku. Obviněná dosud nemá na policii žádný záznam,“ uvedl policejní mluvčí.

Devítiletému chlapci ujel školní autobus, tak si vzal matčino auto. Naháněla jej policie

Koktejl

Výběr článků

Načítám