Hlavní obsah

Někdejší hráč Realu Madrid na dovolené zachránil pár před utonutím

Sergio Arribas si užíval dovolené na slunných Maledivách společně se svou přítelkyní, když z ničeho nic uslyšel volání o pomoc. Dvaadvacetiletý španělský ofenzivní záložník bez váhání vylezl na mořskou skluzavku a vrhl se dolů do vody.

Bývalý hráč Realu Madrid zachránil pár před utonutímVideo: AP

Článek

Arribas si 16.června vychutnával se svou druhou polovičkou vodní radovánky v ostrovním letovisku v Indickém oceánu na Maledivách, když uslyšel z moře zběsilé volání o pomoc.

Videozáznam záchranné akce ukazuje Arribase a jeho přítelkyni Anu, jak slyší ženu držící se gumového kruhu křičet: „Pomoc! Pomoc! Pomozte nám!“

Po záchraně ženy se Arribas vrátil k jejímu partnerovi, zatímco ostatní rekreanti a zaměstnanci házeli záchranné pásy.

Odvážná servírka zachránila z bazénu tonoucího chlapce, ostatní jen přihlíželi

Koktejl

Arribas a Ana pomohli páru unášenému proudy dostat se na břeh do bezpečí. Ofenzivní záložník, který nyní hraje ve španělské nejvyšší soutěži za Almerii, byl oslavován jako hrdina.

Arribas začal svou kariéru v roce 2007 v klubu Perez Galdos a v roce 2010 přestoupil do Leganésu. Jeho talent ho v roce 2012 přivedl do Realu Madrid, kde prošel mládežnickými kategoriemi.

Foto: IMAGO, Profimedia.cz

Sergio Arribas v dresu UD Almeria

Arribas hrál za Real Madrid Castilla v sezoně 2020–2021 a v prvním týmu debutoval v 18 letech, když v září 2020 nahradil Viniciuse Juniora.Ve stejném roce debutoval také v Lize mistrů UEFA.

Během svého působení v Realu Madrid odehrál Arribas 14 zápasů. V srpnu loňského roku přestoupil do Almerie.

Reportér v přímém přenosu pomáhal zachraňovat tonoucího chlapce

Koktejl

Výběr článků

Načítám