Článek
„Naše steaky byly velmi populární a zákazníci se nás ptali, jestli je nechceme dělat větší. Přimělo nás to přijít s jeden a půl kilogramu těžkým steakem a nakonec jsme skončili až u 4,2 kilogramového obra,“ uvedl pro Daily Mail vedoucí hospody Ashley Gargan.
S rumpsteakem o délce 30 centimetrů a tloušťce deseti centimetrů se vzhledem k jeho enormní velikosti už od začátku nepočítalo jako s prodejním hitem, ale jako s doplněním nabídky pro ty nejnáročnější zákazníky.
„Tento steak je obrovský. Lidé si myslí, že ho lehce sní, ale když jim ho doneseme, pochopí, že je to mnohem náročnější. Je těžké sníst už samotný steak, jenže k němu jsou ještě hranolky a cibulové kroužky,“ dodal Gargan.
Oslavenec přijde a objedná si normální jídlo, dostane ale obrovský steak.
Někteří z těch, co přijali výzvu steak celý sníst, byli podle Gargana blízko úspěchu. Pokud by se jim to podařilo, steak by nemuseli platit. Takový případ ale restaurace zatím nemusela řešit.
Zákazníci tento pořádný kus masa nejčastěji kupují jako narozeninové překvapení.