Hlavní obsah

Náraz katapultoval čínské motocyklistky na střechu auta, kterému nedaly přednost

Neuvěřitelné štěstí měly dvě teenagerky při děsivě vypadající dopravní nehodě v jihočínském městě Čchen-čou. V poměrně vysoké rychlosti vjely na červenou do křižovatky a narazily do boku osobního auta. Kupodivu neskončily v nemocnici, ale nezraněné na střeše vozu, kterému nedaly přednost.

Hrozivě vypadající srážku v čínském Čchen-čou zachytila bezpečnostní kameraVideo: AP

Článek

Incident na rušné křižovatce zachytily bezpečnostní kamery. Záznam ukazuje, že poškozené šedé auto nemohlo kolizi nijak zabránit. Řídila jej také žena, která po střetu „dupla“ na brzdu a po pár metrech zastavila.

To už na střeše jejího vozu seděly obě dívky, jež tam náraz doslova katapultoval, zatímco jejich motocykl zůstal ležet na asfaltu. Vylekaná řidička auta vyběhla ven, aby zjistila, zda teenagerky nepotřebují pomoc.

Nepotřebovaly, protože obě bez potíží seskočily ze střechy a směřovaly k motocyklu. Pak už přišla ke slovu dopravní policie, která s oběma dívkami, spolužačkami ze střední školy, sepsala protokol o nehodě.

Vinu vyšetřovatelé jednoznačně přisoudili řidičce motocyklu, které ještě nebylo ani 16 let. Vyvázla s pokutou 220 jüanů (691 Kč) za jízdu na motocyklu bez registrační značky, jízdu na červenou, bez ochranné helmy a za nelegální převážení spolujezdkyně.

Oh, Pannenbaum! Kamion v Německu ztratil za jízdy náklad vánočních stromků

Vánoce
Související témata:

Výběr článků

Načítám