Hlavní obsah

Nahý ruský turista se v Thajsku sápal na krávu. Ta jej srazila k zemi a nabrala na rohy

Kráva v Thajsku nabrala na rohy 26letého ruského turistu, který se na ni zřejmě pod vlivem marihuany a zcela nahý pokoušel vylézt. Podle jednoho ze zdravotníků se ji dokonce pokoušel znásilnit. Muž skončil se zraněními v nemocnici a poté jej zadržela policie.

Nahý ruský turista si chtěl v Thajsku osedlat krávu, místo toho skončil v rukou policie.Video: Newsflare, AP

Článek

Bizarní incident se odehrál ve čtvrtek u města Surat Thani na jihu země. Podle serveru Daily Mail se mladý muž úplně svlékl a plížil se nejprve k býkovi. Pak prý pozornost Rusa upoutala kráva přivázaná k dřevěnému plotu.

Muž se měl pokoušet na ni vylézt, zvíře se ale rozzuřilo a shodilo dotírajícího turistu na zem, kde jej pobodalo svými rohy. Ještě před střetem si Rusa všimli místní obyvatelé, kteří na něj pohlíželi podezřívavě, když viděli, že na sobě nemá žádné oblečení. Zavolali proto policii.

Poté zaslechli i volání Rusa o pomoc a viděli, jak kráva na muže sraženého k zemi dorážela hlavou. Když záchranáři turistu od krávy oddělili, odnesli jej svázaného na nosítkách do sanitky. V nemocnici mu lékaři ošetřili rány, které měl po celém těle, včetně hýždí a v oblasti genitálií.

Jeden ze zdravotníků vyjádřil podezření, že Rus se pokoušel mít s krávou sex. „Našli jsme v jeho autě marihuanu, takže byl asi zfetovaný. Situace, v níž jsme jej našli, naznačuje, že chtěl udělat nějakou zvrácenost. Že s ní chtěl mít sex,“ uvedl.

Policejní důstojník Thongchai Chaikit to nevyloučil, i když - jak dodal - s jistotou to říci nelze. „Alkohol z něj cítit nebyl. V jeho autě ale byla marihuana a roztrhaný cestovní pas,“ dodal policista.

Rus měl podle něj štěstí, že záchranáři přijeli včas. Celou záležitost bude nyní řešit cizinecká policie.

Kráva utekla před ošetřovatelem kopyt a ukryla se v prodejně s barvami

Koktejl

Výběr článků

Načítám