Hlavní obsah

Nahý podezřelý na útěku se schoval v popelnici, vyčenichal ho policejní pes

Policisté z amerického státu Washington zveřejnili video z pronásledování podezřelého muže, jenž unikal nahý a před pronásledovateli se schoval do popelnice. To však byla již jen lehká práce pro služebního psa Bronca.

Prchající naháč se před policií schoval do popelniceVideo: Pierce County Sheriff's Department, Bez zdroje

Článek

Úřad šerifa okresu Pierce v americkém státě Washington zveřejnil zprávu z dopadení podezřelého na útěku a spolu s ní také video, které zatčení zachycuje. Prchající výtečník je na něm vidět ve značně nedůstojné situaci, kterak nahý vylézá z popelnice.

Policisté na muže, jehož jméno neuvedli, poprvé narazili již v první polovině srpna, když spal v kradeném autě. Jejich výzvy se minuly účinkem a muž začal ujíždět. Pronásledování vedlo přes dva další okresy a zapojili se do něj také státní policisté. Řidič se nakonec vydal do Seattlu, kde havaroval, ale podařilo se mu z vozu utéct. V autě nechal přítelkyni a čtyřleté dítě, uvedl server Fox News.

Zasahujícím mužům se však podařilo podezřelého identifikovat a zjistili, že jde o člověka, vůči němuž je vydáno několik trestních příkazů a který u sebe často nosí zbraně. Další setkání s ním na sebe nenechalo dlouho čekat, když o deset dnů později policisté při silniční kontrole narazili na podezřelé vozidlo. Podezřelý ani jeho přítelkyně s nimi nehodlali nijak komunikovat.

Situace dospěla do stavu, kdy jeden z policistů prostřelil zadní okno vozu. Žena v tu chvíli začala křičet, že se obléká, ale zjevně se to týkalo i jejího přítele. Ten totiž zanedlouho vyběhl z auta nahý a dal se znovu na útěk. V obytné čtvrti přeskočil několik plotů a pronásledovatelům na chvíli opět zmizel.

Policisté však s sebou měli zkušeného služebního psa Bronca, jemuž nedělalo nejmenší problém vydat se po stopě. A ta jej neomylně zavedla k popelnici na dvoře jednoho z domů, takže naháč zakrátko skončil v poutech.

Naháč v Iowě vystrnadil řidiče z auta a ujel

Koktejl

Výběr článků

Načítám