Hlavní obsah

Na Indku spadla ze střechy těžká vodní nádrž a ani ji neškrábla

Neuvěřitelné štěstí měla žena z indického města Surat, když na ni z výšky sletěl těžký kontejner na vodu. Ten totiž dopadl tak šikovně, že ji sice uvěznil, ale ani náznakem nezranil.

Neuvěřitelná trefa: Na Indku spadla ze střechy nádrž a a ani ji neškráblaVideo: AP

Článek

Bezpečnostní kamera ve čtvrti Dindoli v indickém městě Surat zachytila nehodu s neuvěřitelně šťastným koncem. Na záběrech je vidět žena, jak přechází úzkou ulici, když vtom na ni ze střechy spadne velká nádrž na vodu.

Dopadla však nastojato širokým otvorem dolů, a to tak přesně, že se ženy ani nedotkla. Ta tedy z hrozivě vypadající nehody odešla bez jediného škrábnutí. Otvorem na druhé straně pak mohla prostrčit hlavu ven a společně se sousedy, kteří se ihned seběhli, zjišťovat, co že se to vlastně stalo.

Podle místního pracovníka ostrahy S. M. Mišry spadla velká nádoba dolů náhodou, když nahoře v domě sběrač kovového šrotu vyklízel staré věci, uvedla agentura AP.

Nejen lidé z Dindoli pak tento incident považují za zásah boží moci, protože žena se v té době právě po ranních modlitbách vracela z nedalekého hinduistického chrámu, kam zároveň donesla dary místním božstvům.

Cyklista v Belgii vjel přes závory na přejezd, od smrti ho dělila vteřina

Koktejl

Výběr článků

Načítám