Hlavní obsah

Muž žaluje 27 žen o 1,7 miliardy kvůli tomu, jak na sítě psaly o randění s ním

Muž z Chicaga podal žalobu na početnou skupinu žen, které o něm nemluví zrovna hezky poté, co s ním šly na rande. Vedle nich však požaduje odškodné také po sociální sítí Facebook, kde si dámy své zkušenosti sdělovaly.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dvaatřicetiletý Nikko D'Ambrosio v žalobě tvrdí, že jeho pověst byla značně pošpiněna, když jedna z žen, se kterou byl párkrát na rande, napsala své zkušenosti do skupiny Are We Dating The Same Guy? (Chodíme se stejným chlapem?). Původně je uvedla pod svým pravým jménem, ale když ji později kontaktovali D'Ambrosiovi právníci, tak příspěvek smazala a znovu jej napsala anonymně.

Stěžovala si na to, že D'Ambrosio začal být velmi rychle značně přítulný, chlubil se penězi a neustále zdůrazňoval, že „určitě nechci vidět jeho špatnou stránku, zejména při služebních hovorech“.

D'Ambrosio s tím samozřejmě naprosto nesouhlasí a v žalobě uvádí, že se s dotyčnou poprvé potkali loni na jedné akci a ještě tu noc spolu dobrovolně skončili v posteli. Pak údajně měli ještě několik ne zcela vydařených schůzek, z nichž se vážnější vztah nevyvinul, informoval web New York Post.

Na stranu autorky původního příspěvku se však záhy přidala celá řada dalších členek facebookové skupiny. „Je to něco málo přes rok, co jsem s ním byla párkrát na rande. Říkal mi, co jsem chtěla slyšet, dokud jsem se s ním nevyspala, a pak se vypařil. Vyhýbejte se mu,“ napsala jedna z nich.

„Už tu byl dříve,“ upozornila jiná žena. „Autorka tehdy psala, že jí poslal spoustu textovek, kde jí nadával, protože s ním nechtěla strávit noc,“ potvrdila jeho profil.

D'Ambrosio to ovšem považuje za prachsprosté výmysly, a proto se obrátil na soud. Žaluje celkem 27 žen, které o něm nepsaly zrovna v dobrém, a celkem po nich požaduje 75 milionů dolarů (1,72 miliardy korun). Stranou jeho hněvu nezůstaly ani moderátorky skupiny, a dokonce žaloba míří také na samotnou společnost Meta, která je provozovatelem Facebooku.

Lupič chtěl po mladé ženě peníze a přátelství na Facebooku. Pak ji pozval na rande

Koktejl

Výběr článků

Načítám