Hlavní obsah

Muž začal močit na vodácký bar na Ohři, když mu nechtěli po zavíračce nalít

Na protialkoholní záchytné stanici skončil dvaatřicetiletý muž, který se dožadoval v pozdních večerních hodinách u obsluhy alkoholického nápoje, ačkoliv vodácké občerstvení u řeky Ohře na Sokolovsku již bylo uzavřené. Skleničku si chtěl dokonce vymoci močením na bar.

Foto: Vratislav Konečný

Vodáci na Ohři

Článek

„Ve čtvrtek 11. července letošního roku měl dvaatřicetiletý muž v pozdních večerních hodinách přijít do jednoho z vodáckých kempů na Sokolovsku,“ uvedl v úterý mluvčí karlovarské krajské policie Jakub Kopřiva. „Obsluha občerstvení mu měla sdělit, že je zavřeno a již ho neobslouží,“ pokračoval mluvčí.

Sjížděli rozvodněnou Moravu, i s dětmi vypadli z lodi a drželi se stromů

Krimi

Jenže muž na to reagoval vulgárními nadávkami obsluze. „Po chvíli začal muž močit na bar,“ konstatoval Kopřiva s tím, že ve svém agresivním jednání měl muž pokračovat i po příjezdu policistů. „Při zadržení měl policisty urážet a vyhrožovat jim zabitím,“ popisoval mluvčí.

Močící muž nebyl vodák

Po zadržení byl muž převezen na protialkoholní záchytnou stanici. Po cestě přitom policistům neustále vyhrožovat, a to i fyzickým napadením rodinných příslušníků. Podle informací Novinek.cz se nejednalo o vodáka, ale o místního muže nevalné pověsti. V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky.

Žhář zapálil ve volnočasovém areálu na Karlovarsku dvě auta a přívěs pro koně

Krimi

Výběr článků

Načítám