Hlavní obsah

Muž chtěl po rozchodu s partnerkou vrátit peníze za společnou dovolenou. Vysázela mu to v mincích

Kreativní pomstu uchystala brazilská modelka Marina Smithová bývalému partnerovi, který po rozchodu požadoval, aby mu vrátila peníze za jím zaplacenou společnou dovolenou. Vyhověla mu, ale s tím, že mu částku 2500 realů (10 250 Kč) vysázela v mincích.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Muž si o peníze řekl až nyní, ačkoli se pár rozešel už v červenci. Marinu to zaskočilo a cítila se být uražená, ale řekla si, že bude tím „moudřejším“.

„Měl tu drzost vystavit mi účet za výlet, který jsme spolu podnikli. Myslela jsem, že si dělá legraci,“ řekla serveru Need to Know.

„Bylo to absurdní a směšné. Když to chtěl, zaplatila jsem mu to do posledního centu. Ale vše v mincích,“ dodala s tím, že mohla expartnerovi poslat peníze během několika vteřin bankovním převodem, ale raději si s tím dala trochu více práce.

„Ráda bych ho viděla, když to dostal,“ řekla dále Marina. „Nemůže teď tvrdit, že jsem mu to nevrátila. Příště si snad dvakrát rozmyslí, než bude chtít něco tak směšného,“ doplnila.

S bývalým přítelem nebyla Marina dlouho, rozešli se po osmiměsíčním vztahu. Dnes 34letá modelka je v branži nadále aktivní. V minulosti se stala vítězkou soutěže Miss Bumbum, která se každoročně koná v Brazílii a v níž jde o to ocenit majitelku nejpohlednějších hýždí. Vítězka se okamžitě stává celebritou a propagační firmy ji zahrnují nabídkami na spolupráci.

Výstřední argentinský prezident se rozešel s partnerkou. Nemají na sebe čas

Koktejl

Výběr článků

Načítám