Hlavní obsah

Mladá zlodějka zůstala viset za kalhoty na plotě a skončila „dole bez“

Velmi nešikovně si počínala mladá zlodějka při pokusu o vloupání do domu na předměstí Santiaga de Chile. Když zdolávala plot, zachytily se jí kalhoty o hroty bariéry a žena zůstala na kovové konstrukci viset. Ze svízelné situace se dostala až tím, že se z kalhot vyvlékla, ale na zemi stanula s obnaženou dolní polovinou těla.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Noční incident z minulého týdne ve čtvrti Maipú zachytila bezpečnostní kamera, jejímiž záběry se nyní na sociálních sítích baví celé Chile. Podle serveru La Nación zlodějka nejprve přistoupila k plotu a zakřičela „ahoj“, aby se ujistila, že v domě nikdo není.

Nato začala konat a šplhala na zhruba dvoumetrovou bariéru opatřenou nahoře ostrými hroty. Na ty se zachytily její kalhoty, načež pachatelka uvízla v prekérní pozici, kdy nemohla ani dolů ani nahoru.

Její zoufalé pokusy o vysvobození trvaly bezmála dvě minuty. Nakonec se ze sevření vymanila, když se trhavými pohyby z nohavic vyvlékla. Zatímco cáry kalhot zůstaly na plotě, mladá žena skončila na zemi „dole bez“.

Diskutující na sociálních sítích v této souvislosti řeší, zda zlodějka měla pod kalhotami nějaké spodní prádlo. Dole totiž na sobě žádné nemá, ledaže by prý zůstalo v nohavicích na plotě.

Na záběrech je také vidět, jak se žena pokouší zachránit situaci tím, že si sundala svetr a navlékla si jej na dolní polovinu těla.

Poté video končí, a když za několik málo minut dorazila na místo ostraha, byla zlodějka pryč. Bez kořisti, bez kalhot, zato s několika škrábanci na zadku, poznamenala média.

Zda ji policie dopadla, není ještě jasné. Neměl by to ale být problém vzhledem k tomu, že na záběrech je ženě dobře vidět do tváře a že roztrhané kalhoty nechala viset na plotě.

Zloděj prchal před policií v přestrojení za blondýnu, chytili jej po pár metrech

Koktejl
Související témata:

Výběr článků

Načítám