Hlavní obsah

Malá Číňanka skopla otce z postele, protože chrápal

Kuang-tung

Svéráznou pomstu uchystala malá Číňanka svému otci za to, že ji probudil hlasitým chrápáním. Jednoduše jej skopla z postele. A když ani to nepomohlo, vzala si na pomoc kuchyňský hrnec a naběračku.

Holčička skopla chrápajícího otce z postele. Když chrápal dál, dala mu na hlavu hrnecVideo: Newsflare, AP

Článek

Úsměvnou příhodu z minulého měsíce v jihočínské provincii Kuang-tung zachytila domácí kamera, jejíž záznam zprostředkovala tisková agentura AP. Na záběrech je vidět, jak celá rodina – rodiče s dcerkou a synem – spí vedle sebe na široké posteli.

Když holčičku otcovo chrápání probudilo, skopla jej i s dekou na zem. Ihned se pak přitulila k matce a dělala, že o sobě neví.

Otec, jenž se na podlaze probral, tak nezjistil, co se stalo, a zřejmě si myslel, že spadl sám. Naskočil zpět na postel a znova upadl do hlasitého spánku.

Batole vzalo situaci do svých rukou. Chrápajícího otce ztrestalo několika fackami

Koktejl

Rozhořčená dcerka se ale nevzdala a vymyslela další akci. S baterkou si došla do kuchyně pro kovový hrnec a sběračku, jimiž chtěla u otcovy hlavy zvonit.

Ještě předtím nasadila matce sluchátka, aby ji pronikavého zvuku uchránila. Otec se probudil ve chvíli, kdy mu dcera přiložila hrnec k obličeji a cinkla naběračkou.

Slyšeli chrápání pod domem, spalo tam pět medvědů

Koktejl
Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám