Hlavní obsah

Kočka v Británii krade oblečení a nosí ho domů. Panička lup vrací přes sociální sítě

Otley

Neuvěřitelnou sérii krádeží má na kontě dvanáctiletá kočka Taboo, která už delší dobu terorizuje městečko Otley v anglickém hrabství West Yorkshire. Prádlo i další věci z cizích domácností vždy přinese paničce, která pak musí situaci napravovat tím, že lup vyfotografuje a snímky sdílí na sociálních sítích, aby si poškození mohli věci vyzvednout.

Foto: Profimedia.cz

Paní Sandra Danskinová a její kočka Taboo

Článek

Majitelka čiperné kočky, 62letá paní Sandra Danskinová, přiznala, že Taboo krade vše, co jí přijde pod drápy a co je schopna odnést – rukavice, ponožky, utěrky nebo spodní prádlo, pro něž si vyskočí na prádelní šňůry, ale umí přivléct i boty. A v bezpečí před Taboo prý nejsou ani násady mopů.

Preferuje kompletní sady

Pozoruhodné je, že kočka preferuje kompletní sady. „Když přitáhne ponožku, vrátí se na místo činu a přinese i tu druhou z páru,“ potvrdila majitelka Taboo podle serveru Daily Mail.

Paní Sandra pracuje na noční směny, a když se vrací domů, čekají na ni nejrůznější kradené věci vtažené do domu nebo vytroušené na cestě. „Jednou jsme tady dokonce měli půl tuctu vajec i s krabičkou. Všechna ale byla rozbitá. Asi je někomu ukradla z prahu, když je přivezla dodávková služba,“ dodala.

Kocour přežil skoro osm týdnů uvězněný v kanalizaci. Zachránilo ho vytrvalé mňoukání

Koktejl

Při činu chycena jen jednou

Lidé si prý z majitelky kočky dělají legraci, že by měla přimět Taboo, aby navštívila nejbližší prodejnu hodinek Rolex. Kočka-kleptomanka si totiž zlodějské řemeslo osvojila více než dobře. Přímo při činu byla chycena jen jednou, když ji soused zahlédl, jak se snaží vzít ze sušáku tričko.

Vždy, když se Taboo vrátí z úspěšné loupežné výpravy, dá to své paničce znát. „Kdykoli něco přivleče, sedne si venku a vydává vysoký kňouravý zvuk, aby mi to dala najevo,“ řekla dále paní Sandra.

„Ještě nikdy jsem neslyšela, že by kočka dělala něco takového,“ pokračovala majitelka zvířete s tím, že se snažila Taboo domlouvat, aby už nikde nic nebrala. „Nejeví ale žádné známky toho, že by přestala,“ dodala.

Kocour se ztratil před více než dvěma lety, našel se 3200 kilometrů daleko

Koktejl

Výběr článků

Načítám