Hlavní obsah

Jeremy Clarkson si otevřel v Anglii podnik, 300 lidí stálo ve frontě hodiny

Burford

Slavný britský moderátor Jeremy Clarkson, pro Čechy známý zejména z motoristického magazínu Top Gear, způsobil rozruch u dálnice A40. V pátek tam totiž otevřel svou novou hospodu. A jak se dalo čekat, událost přilákala davy zvědavců. V dlouhé frontě tam čekalo 300 lidí několik hodin, než se dostali dovnitř, píše agentura AP.

U nové hospody Jeremyho Clarksona se vytvořila několikahodinová frontaVideo: AP

Článek

Hospodu s restaurací a zahrádkou The Farmer’s Dog otevřel 64letý hlasatel a spisovatel v pravé poledne. Vzhledem k tomu, že termín oznámil o pár dnů dříve na sociální síti, na místě se sešly tři stovky zájemců. V okolí Burfordu způsobili dopravní zácpy a policie musela vydat upozornění.

Foto: AP

U nové hospody Jeremyho Clarksona se vytvořila několikahodinová fronta.

Zákazníky kromě samotného Clarksona přivítala cedule s nápisem „Podporujeme britské zemědělství“. Jak na webových stránkách ale moderátor s humorem sobě vlastním popisuje, ne úplně všechno je z domácí produkce.

„Nemůžete mít hospodu, která nenabízí gin s tonikem. Ale v toniku je chinin a ten se v Británii nepěstuje. Jistě, mohl jsem místo toho podávat gin s vodou, ale nemyslím si, že by vám to moc chutnalo. Obzvlášť kdybyste místo plátku citronu dostali plátek tuřínu nebo bramborové slupky.“

Foto: AP

Ve frontě čekalo 300 lidí.

Moderátor končícího pořadu The Grand Tour na začátku tohoto roku prozradil, že za hospodu tehdy známou jako The Windmill zaplatil méně než jeden milion liber (méně než 30 milionů korun).

Slavné trio po 22 letech končí, prozrazuje upoutávka na poslední díl The Grand Tour

AutoMoto

Výběr článků

Načítám