Hlavní obsah

Ind spokojeně usnul na kolejích. Strojvedoucí zastavil a musel ho jít vzbudit

Prajágrádž

Stěží uvěřitelný hazard si dopřál starší Ind, když si u města Prajágrádž ve státě Uttarpradéš lehl na koleje a pod rozevřeným deštníkem spokojeně spal. Strojvedoucí blížícího se vlaku stačil včas zastavit a odvrátit tragédii.

Ind spal pod deštníkem na kolejích, vlak zabrzdil pár metrů před nímVideo: Reuters

Článek

Bizarní incident se odehrál v neděli. Na záběrech, které pořídil jeden ze svědků události, je vidět, jak muž leží na betonovém pražci mezi kolejnicemi. O jednu z nich si opřel hlavu a nad sebou rozevřel deštník, takový, jaký lidé používají v parcích při pikniku.

Spal zřejmě velmi tvrdě, když neslyšel přijíždějící soupravu ani její prudké brzdění. Probudil jej až strojvedoucí, který muže požádal, aby kolejiště opustil. Jakmile se tak stalo, vlak pokračoval v cestě, informoval deník The Indian Express.

Video, které zhlédly na sociálních sítích statisíce lidí, vyvolalo záplavu reakcí, kritických i pobavených. „V posledních dnech se stalo tolik železničních nehod a vláda s tím nic nedělá,“ postěžoval si jeden uživatel.

„A trať mu byla polštářem. Vypadá to jako následek alkoholu,“ přidal se další. „Je to zcela matoucí. Proč chtěl na poslední chvíli života deštník?“ podivoval se jiný diskutující.

Dřevorubec poslal strom na trať. Cestující uvázli ve vlaku pod elektrickým napětím

Koktejl
Související témata:

Výběr článků

Načítám