Hlavní obsah

Ind identifikoval tělo mrtvé manželky, ta se pak našla 600 kilometrů od domova živá

Šedesátiletý Ram Sumer z vesnice Bansgaon v indickém státě Uttapradéš nahlásil zmizení své manželky Phúlmati 15. června, když se nevrátila domů. O čtyři dny později se našlo tělo mrtvé ženy, kterou Ram identifikoval jako svou ženu. Nechal ji proto zpopelnit a vykonal také obřady na rozloučenou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle pitevní zprávy byla žena uškrcena, a tak se místní policisté případem klasifikovaným jako vražda dále zabývali. Při vyšetřování se však ukázalo, že mobilní telefon domněle mrtvé Phúlmati je stále aktivní, ale nachází se v oblasti zhruba 600 kilometrů vzdáleného města Džhánsí.

Z výpisu hovorů vyplynulo, že se z telefonu často volá muži označovanému jako Šubham, jenž bydlí ve městě Sultanpur. Ten pak při výslechu na policii uvedl, že Phúlmati žije a že do Džhánsí ji odvezl právě on. Dokonce vyšetřovatelům poskytl i adresu, kde policisté Phúlmati skutečně našli.

Krátce nato se žena setkala opět se svým mužem, informoval server Deccan Herald, jenž však neuvedl důvody, proč se žena ocitla tak daleko od domova, ani zda tam odcestovala dobrovolně, nebo k tomu byla přinucena.

Jenže přinejmenším pro indické policisty tím případ zdaleka nekončí, naopak je čeká ještě dost obtížná práce. Je totiž potřeba zjistit, kdo byla mrtvá žena, kterou Ram Sumer označil za svou manželku, a zda mezi ní, Ramem a Phúlmati existovaly nějaké spojitosti. A samozřejmě také musejí najít a dopadnout jejího vraha.

Pohřeb nadvakrát, britská nemocnice poslala ke kremaci jiného nebožtíka

Koktejl

Výběr článků

Načítám