Článek
„Už se těším na halušky v sushi baru,“ uvedl Milan na sociální síti. „V restauracích by měli zřídit také dereš (lavice určená k mučení – pozn. red.), pokud by někdo nechtěl slovenské menu,“ konstatoval Peter.
„Slovenské menu by mělo být v restauracích povinné. Kdo nebude chtít brynzové halušky, půjde na převýchovu do lágru,“ napsal Maťo.
Další Slováci navrhují nejdřív vytvořit komisi. Ta by byla primárně sestavena z národně uvědomělých spolustraníků pana předsedy Danka, kteří ještě nemají žádnou výnosnou funkci. Komise by měla zahájit zjišťování, co vlastně Slováci považují za národní jídlo.
„Pak by vypracovala systém dotací pro vybrané gastro provozy a založila vlastní gastro provozy, které budou splňovat požadavek na získání dotací,“ uvedl Ján, který však prioritně žádá nahradit francouzské slovo menu něčím ryze slovenským.