Článek
Fotograf bydlící v hlavním městě státu Ohio Columbusu se živí zachycováním přírodních krás. Ve středu 27. prosince ráno využil chladného počasí a natočil a vyfotil, jak se chovají bubliny, když začnou mrznout.
Díky tomu, že venku byl šestnáctistupňový mráz, bubliny dokázaly zmrznout už za méně než minutu. Aby však dokázaly tenké mýdlové vrstvy mezi sebou udržet mrznoucí vodu, musel Sherill svou směs na dělání bublin trochu vylepšit.
„Kukuřičný sirup udělal bubliny silnější,“ svěřil se fotograf agentuře Reuters. Do směsi navíc ještě přidal trochu cukru, díky jehož krystalům led vytvořil jasné a velké obrazce.
Pokud byste si chtěli mrznoucí bubliny sami vytvořit, Sherill přidal i přesný recept na bublinovou směs: 200 ml vody, 35 ml jaru, 35 ml kukuřičného sirupu a 2 kávové lžičky krystalového cukru.