Hlavní obsah

Fanynka v Bratislavě zpívala na pódiu s rapperem Macklemorem. Zapomněla, že má být ve vězení

Na festivalu Lovestream v Bratislavě vystoupil o víkendu také americký rapper Macklemore. Jednu píseň zazpíval společně s fanynkou z davu. Tu však hned po vystoupení zadržela policie.

Foto: Policie SR

Ženu zadrželi po vystoupení na pódiu.

Článek

Jak poznamenala slovenská policie na Facebooku, fanynka byla pravděpodobně z možnosti zpívat se svým idolem na pódiu natolik u vytržení, že zapomněla, že je v pátrání, protože se vyhýbá výkonu trestu. „Policisté počkali, než dozpívá, a vzali ji do basy,“ poznamenala policie.

Za jaký trestný čin a k jakému trestu byla odsouzena, strážci zákona nespecifikovali.

Festival se konal na starém letišti ve Vajnorech a policisté tam dohlíželi na veřejný pořádek. Byli upozorněni, že občan zahlédl hledanou ženu přímo na pódiu. Fanynka se totiž se společným zpěvem se svým idolem na pódiu okamžitě pochlubila na sociální síti a pozorný občan objevil stejnou ženu na stránce slovenského ministerstva vnitra věnované osobám v pátrání.

„Čtyřiadvacetiletou ženu z Bratislavy, na kterou byl vydaný příslušným soudem příkaz k dodání k výkonu trestu odnětí svobody, kterému se žena vyhýbala, policisté zadrželi,“ uvedla slovenská policie.

Policie konstatovala, že žena byla přímo z festivalu eskortována k výkonu trestu odnětí svobody.

Macklemore dorazil, Colours končily ve velkém stylu

Kultura
Související témata:

Výběr článků

Načítám