Hlavní obsah

Falešný doktor zvětšoval penisy, odhalili jej až po 20 letech

Thajec s pouze základním vzděláním provozoval ve svém domě malou ordinaci estetické medicíny, kde mužům poskytoval různé zákroky, jejichž cílem mělo být zvětšení či úpravy penisu. Přišlo se na něj až po 20 letech, když si stěžoval nespokojený zákazník.

Foto: Wavebreak, Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Kittikornovi Songsrimu z města Om Noi v thajské provincii Samut Sakhon je teprve šestatřicet let, ale přesto už dvacet let provozoval praxi estetického chirurga, když mužům zvětšoval a upravoval penisy. A nebýt jednoho nespokojeného klienta, pokračoval by v tom i nadále.

Jeden z jeho zákazníků se totiž obrátil na policii s tím, že po zvětšující výplňové injekci, kterou mu Songsri aplikoval, trpěl velmi silnými bolestmi i v době, kdy by vše již mělo být v pořádku. V důsledku toho ani nemohl dosáhnout erekce.

Do Songsriho ordinace se tak vydal jeden z místních policistů, jenž předstíral zájem o jeho služby, informoval web Bangkok Post. Když vstoupil dovnitř, přidali se k němu i další kolegové a falešného lékaře zatkli.

Ten později vypověděl, že ve čtrnácti letech dokončil pouze nižší střední školu, ale že už v tomto věku jej estetická chirurgie zajímala. Začal tedy se samostudiem a v šestnácti letech si otevřel vlastní praxi. Zákazníky sháněl prostřednictvím facebookového profilu a v průměru prováděl měsíčně zhruba tři zákroky v cenovém rozpětí od pěti do dvaceti tisíc thajských bahtů (3500 až 14 000 korun).

Je však až téměř neuvěřitelné, že první klient si na něj stěžoval až po dvaceti letech, protože vedle potřebného vzdělání mu chybělo i správné vybavení. Na místo totiž byli přivoláni také zdravotničtí úředníci, kteří zjistili, že Songsriho ordinace prakticky v žádném ohledu nesplňuje zdravotní a hygienické předpisy.

Falešný advokát bez právnického vzdělání vyhrál 26 soudních případů

Koktejl

Výběr článků

Načítám