Hlavní obsah

Dozorkyně přistižená při sexu s odsouzencem v britském vězení je erotická modelka

Britská média odhalila identitu vězeňské dozorkyně, která minulý týden vyvolala bezprecedentní justiční skandál, když se v nápravném zařízení na londýnském předměstí Wandsworth nechala natáčet při sexu s odsouzencem na cele. Jde o třicetiletou Portugalku, která je aktivní i jako modelka na známé internetové platformě pro dospělé OnlyFans.

Foto: Profimedia.cz

Linda De Sousa Abreuová si zakrývá tvář při odchodu od soudu.

Článek

Žena, která se podle serveru Daily Mail jmenuje Linda De Sousa Abreuová, skončila po propuknutí aféry ihned v policejní cele. Později byla propuštěna na kauci a nesmí opustit Londýn.

Čelí obvinění ze zneužití pravomocí veřejného činitele. Vězeňská služba ji ze svých řad propustila. Její případ dále vyšetřuje Scotland Yard.

Abreuová je vdaná, ale se svým mužem Nathanem udržuje tzv. volné manželství. V minulosti se podílela na natáčení dokumentu o swingers klubech, kde označila monogamii za „sociální konstrukci, kterou je nutné rozebrat“.

Sestra Abreuové řekla, že byla nedůvěřivá vůči životnímu stylu své sourozenkyně. „Věděla jsem, že ji to přivede na hrozné scestí,“ dodala s tím, že Lindu opakovaně varovala. Sestra se obávala, že kombinace účtu na platformě OnlyFans a práce vězeňské dozorkyně nemůže skončit dobře.

Abreuová byla zatčena v pátek na londýnském letišti Heathrow, když se chystala odletět do Madridu. „Když byla zadržena, policie jí zabavila portugalský pas. Je portugalskou státní příslušnicí,“ potvrdila státní zástupkyně Niamh McDonaghová.

Kontroverzní videozáznam pořizoval spoluvězeň odsouzence, který měl s Abreuovou sex. Kdy přesně nahrávka vznikla, není jasné, vyšetřovatelé ale soudí, že to bylo mezi 26. a 28. červnem.

Na záběrech je vidět, jak se žena ve služební uniformě oddává sexuálním radovánkám s vězněm, zatímco další trestanec vše natáčí a kouří cigaretu. „Přátelé, říkám vám, že jsme se zapsali do historie,“ komentuje dění spoluvězeň.

Věznice ve Wandsworthu je nápravným zařízením kategorie B, což znamená druhý nejvyšší stupeň ostrahy. Jde o výhradně mužské vězení, kde si tresty odpykává více než 1400 odsouzených.

Britská dozorkyně měla sex s odsouzeným na cele, spoluvězeň natáčel

Zahraniční

Výběr článků

Načítám