Hlavní obsah

Do bazénu v Německu si přišli zaplavat dva divočáci. Překvapený plavčík natáčel

Karlsruhe

Nevšedních hostů se dočkalo veřejné koupaliště v Karlsruhe na jihozápadě Německa. Když plavčík v neděli ráno přicházel do areálu, aby zkontroloval jeho připravenost přijmout návštěvníky, zahlédl dva divočáky, jak si spokojeně plavou ve venkovním bazénu.

Divočáci si přišli zaplavat do bazénu v německém KarlsruheVideo: Reuters

Článek

Zvířata přišla na koupaliště od slepého ramene Rýna a vzhledem k vedrům z posledních dní se zřejmě potřebovala zchladit. „Jestli to vzali po hlavě, nebo na placáka, není jasné,“ uvedlo vedení areálu v prohlášení podle agentury Reuters, která záběry zprostředkovala médiím.

Když se později i přes deštivé počasí objevili první návštěvníci, divočáci vlastními silami bazén opustili a zmizeli. Zvířata ve venkovních bazénech tady nejsou ničím neobvyklým, ale zpravidla jde o vodní ptáky nebo drůbež, která se ovšem vytratí, jakmile je nablízku člověk.

Vedení koupaliště ujistilo, že podobné „návštěvy“ nejsou lidem nebezpečné, protože filtrační systémy permanentně zajišťují, že voda ke koupání splňuje hygienické normy. Kromě toho zmínění dva divočáci prý v bazénu „nic nezapomněli“.

Deník Bild si přesto neodpustil pobavený komentář. „Prasečina na koupališti,“ poznamenal.

Divočák pokousal na benzínové pumpě ve Stuttgartu seniora

Koktejl

Výběr článků

Načítám