Hlavní obsah

Dívka se vyklonila z thajského vlaku a narazila hlavou do sloupu

Touha vyniknout se málem stála osudnou 19leté dívce z Malajsie, která si chtěla pořídit adrenalinové video pro svou kolekci na sociální síti. Při jízdě vlakem v sousedním Thajsku otevřela dveře vagonu, nebezpečně se vyklonila a pózovala, zatímco jiná osoba ji z chodby natáčela na mobilní telefon.

Vykláněla se ze dveří jedoucího vlaku, aby měla video, hlavou přitom narazila do sloupuVideo: AP

Článek

Na brutálních záběrech z počátku srpna je vidět, jak dívka jménem Fadi sestoupí na schůdky přidržuje se madel a zakloní se ven z vlaku, informoval server The Star.

Úsměv dívku přešel ve chvíli, kdy hlavou narazila do kovového sloupku. Zjevně otřesená se ještě chvíli držela madel, načež spadla na nástupiště, což zachytila traťová kamera. Souprava po pádu dívky na nástupiště zastavila.

Fadi, která upadla do bezvědomí, měla velké štěstí, že nespadla do kolejiště a že souprava nejela příliš rychle, protože teprve opouštěla stanici. Náraz do sloupku zřejmě také ztlumil hidžáb a pod ním svázané vlasy.

Incident se odehrál na železniční trati v lokalitě Ban Ton Don v jižním Thajsku. Dívka po pádu putovala do nemocnice, kde lékaři konstatovali, že z dobrodružství vyvázla jen s menšími zraněními na prstech, pár modřinami a s bolestí hlavy.

„Rentgenové snímky a další vyšetření žádná vážná vnitřní zranění neprokázala a lékaři dívku z kliniky propustili,“ potvrdil Ekkarat Sriarayanpong, šéf úřadu guvernéra Thajské státní železnice (SRT).

@fadi_rose_05

ก็เป็นคนธรรมดาไม่ได้พิเศษอะไร #ฟาดีโรส #กลับมาแล้ว #คิดถึงไหม #fyp #เด็กใต้

♬ เสียงต้นฉบับ - 🇹🇭กวน มึน โฮ 🇰🇷 - 🇹🇭กวน มึน โฮ 🇰🇷

„I když cestující nebyla těžce zraněna vzhledem k tomu, že vlak v době nehody právě opouštěl stanici a jel nízkou rychlostí, je takové jednání bezohledné a velmi nebezpečné. Mohlo by vést k vážnému zranění nebo smrti,“ varoval Sriarayanpong.

Touha po selfie na gondole skončila pro šestici koupelí ve studené vodě

Koktejl
Související témata:

Výběr článků

Načítám