Hlavní obsah

Desetimetrový gejzír exkrementů. Výbuch kanalizace v Číně zachytily kamery

Nefalšované fekální sprchy se dočkali obyvatelé jihočínského Nan-ningu poté, co prasklo potrubí kanalizace a do vzduchu vytryskl nevábný žlutohnědý gejzír, jehož obsah dopadal na chodce, cyklisty i auta.

Masivní gejzír splašků vytryskl z prasklého odpadního potrubíVideo: Newsflare, AP

Článek

Incident se odehrál v minulých dnech. Nejprve se ozvala silná rána, po níž začala do výšky deseti metrů stříkat fontána exkrementů, před kterou nebylo rychlého úniku.

Záběry palubní kamery jednoho auta ukazují nechutné chuchvalce výkalů na čelních sklech automobilů a páchnoucí kaluž exkrementů na ulici.

Městský úřad potvrdil, že při výbuchu nedošlo k žádným zraněním. Exploze byla ale tak silná, že převrátila bagr a poškodila několik aut. Na místo rychle dorazila početná úklidová četa, aby spustila masivní čistící operaci.

„Výkaly padaly všude, na silnici, auta, lidi i domácí zvířata. Hororová scéna, při níž padají z nebe výkaly,“ citoval deník The Times of India svědka, který záběry zveřejnil na sociálních sítích.

„Jsem promočený exkrementy, moje auto je potřísněné do žluta. Je zničené,“ stěžoval si další z řidičů.

Podle místních médií bylo kanalizační potrubí nově položené. Prasklo ve chvíli, kdy na něm technici prováděli tlakovou zkoušku.

Nechutná pomsta. Zhrzená žena v Bolívii vychrstla na nevěstu bývalého přítele exkrementy

Koktejl

Výběr článků

Načítám