Hlavní obsah

Děs na toaletě. Krajta se zakousla 35letému Thajci do citlivých míst

Hororový a velmi bolestný zážitek má za sebou 35letý obyvatel Bangkoku, kterému se zakousla do varlat krajta ve chvíli, když seděl doma na toaletě. Šokovaný muž se hada zbavil až poté, co jej umlátil k smrti záchodovou štětkou.

Krajta schovaná v záchodové míse se zakousla muži do varlat.Video: AP

Článek

Asi 3,5 metru dlouhá krajta udeřila jen chvíli poté, co se pan Thanat v úterý usadil na mísu v koupelně svého bytu. Najednou mu rozkrokem projela ostrá bolest.

„Ucítil jsem, jak mě něco kouslo do varlat. Bylo to velmi bolestivé, a tak jsem strčil ruce do záchodu, abych se podíval, co se děje. Byl jsem v šoku, když jsem chytil hada,“ řekl podle serveru Daily Mail.

„Rychle jsem vstal a vytáhl jej. Byla to opravdu hrozná bolest, všude byla krev. Ještě větší šok jsem utrpěl, když jsem zjistil, že je to krajta,“ dodal. V zoufalém pokusu vymanit se z jejího sevření popadl štětku a začal hada mlátit do hlavy, dokud nepovolil a nezemřel.

Ženu hledali v Indonésii marně. Sežrala ji obří krajta zaživa

Zahraniční

Pan Thanat, otec rodiny, okamžitě odjel do nemocnice, aby si nechal vpíchnout vakcínu proti tetanu. Lékaři jej uklidnili, že stehy nebudou nutné, protože rána nebyla příliš hluboká a za pár týdnů se prý zahojí.

„Nyní jsou moje varlata v bezpečí. Měl jsem štěstí, že to nebyl jedovatý had. Kobra by mě zabila,“ řekl dále pacient s tím, že stejnou toaletu od incidentu raději zatím nepoužil. A když záchod navštíví jinde, zkontroluje ho a má s sebou i štětku.

Nešlo o první případ

V Thajsku nešlo o první případ útoku krajty na člověka na toaletě. V roce 2016 se zakousla do genitálií muže v provincii Chachoengsao. Když manželka uslyšela křik, vběhla dovnitř a pomohla krajtu odtrhnout. Napadený muž kvůli velké ztrátě krve omdlel, ale v nemocnici se zotavil.

O čtyři roky později kousla krajta do hýždí ženu v provincii Samut Prakan. Lidé ženě poskytli první pomoc a hada vypustili do volné přírody.

Krajty se vyskytují po celé jihovýchodní Asii, kde žijí v lesích, bažinách, kanálech, a dokonce i ve městech. Živí se kočkami, psy, ptáky, krysami, ale i jinými hady.

Australan chodil surfovat s krajtou. Voda se jí líbí, tvrdil ochranářům

Koktejl
Související témata:

Výběr článků

Načítám