Hlavní obsah

Cizinec zůstal po zavíračce zamčený v brněnském striptýzovém klubu, zoufale volal o pomoc

Brno

Zážitek, který si asi za klobouk nedá, si z Brna odveze osmatřicetiletý cizinec. Zůstal totiž uvězněný v jednom z brněnských striptýzových klubů. Jeho zoufalé volání o pomoc a tlučení do dveří naštěstí v sobotu ráno uslyšela náhodná kolemjdoucí a cizinec, který prý v podniku hledal jen toaletu, byl za asistence strážníků osvobozen.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Tlumené volání „help, help!“ v brněnské pasáži naštěstí procházející ženu upoutalo natolik, že přišla blíž a pokusila se situaci vyřešit tím, že vytočila několik telefonních čísel na vývěsce podniku. Nikdo ale na její volání neodpovídal, proto se obrátila na tísňovou linku brněnských strážníků.

„Hlídka anglicky mluvícího muže ujistila, že pomoc už je na cestě. Operačnímu středisku se totiž podařilo dovolat odpovědnému pracovníkovi baru. Dorazil společně s kolegyní, muže pustili ven a zkontrolovali, že v podniku není nic poškozeného a neztratily se žádné věci,“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Vysvobozený cizinec se ihned pustil do vysvětlování, výmluvným gestem se chytil za hýždě a vytasil se s historkou, kterak těsně před zavírací dobou podniku vběhl dovnitř v zoufalé snaze nalézt toaletu. Po nějakém čase hodlal podnik opustit, podle svých slov ale našel už jen zamčené dveře.

„Strážníci z dokladů ověřili jeho osobní údaje, a protože vše bylo v pořádku a v podniku nic špatného neprovedl, nechali cizince odejít,“ dodal Ghanem.

Související témata:

Výběr článků

Načítám