Hlavní obsah

Čínský mechanik bránil auto vlastním tělem. Nechal se přimáčknout náklaďákem

Jü-lin

Odhodlaný čínský mechanik neváhal bránit na ulici stojící auto vlastním tělem, když se na něj znenadání rozjel menší nákladní vůz. Z incidentu vyvázl prakticky nezraněn.

Mechanik chránil auto vlastním tělemVideo: Newsflare, AP

Článek

Mechanik z města Jü-lin, jež leží v jihočínské provincii Kuang-si, se minulý týden projevil jako skutečný ochránce, když neváhal vložit vlastní tělo mezi osobní vůz stojící na ulici a menší náklaďák, jenž parkoval opodál a znenadání se rozjel.

Když si muž všiml, že se nákladní vůz dal do pohybu, snažil se jej nejprve zastavit, ale hmotnost auta byla příliš velká, než aby ji běžný člověk dokázal zvládnout. Mechanik však v poslední chvíli neuskočil a nechal se zatlačit k osobnímu autu, kterému tak vlastním tělem vytvořil jakousi improvizovanou ochranu.

Příčinou, proč se nákladní auto rozjelo, byla podle agentury AP závada na ruční brzdě. Zpráva však již neuvádí, zda zaparkovaný osobní vůz patřil přímo samotnému mechanikovi, nebo někomu jinému.

Podle zveřejněných záběrů však osobní auto utrpělo maximálně jen pár škrábnutí a podobně na tom byl i samotný mechanik. Ten měl štěstí v tom ohledu, že náklaďák nebyl naložený, a tak muž podle dostupných informací neutrpěl žádná vážnější zranění.

Uslyšel ránu a na střeše svého domu našel náklaďák

Koktejl

Výběr článků

Načítám