Hlavní obsah

Čínský bagrista boural mobilní toalety, uvnitř seděl jeho kolega

Na stavbě v čínské provincii Ťiang-si chybělo k tragédii jen velmi málo. Operátor bagru se totiž jal zdemolovat mobilní toalety, aniž tušil, že se uvnitř nachází jeho kolega. Ten jako zázrakem vyvázl prakticky nezraněn.

Bagr začal bourat mobilní toaletu, uvnitř seděl dělníkVideo: Newsflare, AP

Článek

Vzhledem ke šťastnému konci jsou záběry pořízené 10. října na staveništi v provincii Ťiang-si na jihovýchodě Číny ve výsledku vtipné, ale zároveň z nich mrazí. K tragédii totiž nebylo daleko.

Ve videu je vidět lžíce bagru, jak shora silně udeří do střechy mobilních toalet. V okamžiku, kdy se budky rozpadnou, však vyjde najevo, že uvnitř v té chvíli seděl další muž. Šokovaný stavbař se se staženými kalhotami doslova vykulil ven, aniž se mu cokoliv vážnějšího stalo.

Lžíce totiž uhodila nakonec docela šikovně, takže muže uvnitř přímo netrefila. Podle jeho reakcí se zdá, že utrpěl jen silnější náraz do hlavy, ale naštěstí měl helmu.

Podle informací agentury AP, která video zveřejnila, muž uvnitř toalet odešel z incidentu zcela nezraněn, přinejhorším si odnesl jen pár škrábanců. Z jeho výrazu v obličeji a pohybů je však zřejmé, že ani on sám asi nemůže uvěřit, že bourání toalet přežil.

Děs na toaletě. Krajta se zakousla 35letému Thajci do citlivých míst

Koktejl

Výběr článků

Načítám