Hlavní obsah

Byla jsem opilá, omlouvá zpěvačka otřesné zmasakrování americké hymny před plným stadionem

Nebudu vám kecat, byla jsem opilá. Těmito slovy vysvětlila zpěvačka Ingrid Andressová své otřesné vystoupení na pondělním exhibičním zápase baseballové MLB v texaském Arlingtonu. Mnozí její výkon označili za jedno z nejhorších ztvárnění národní hymny, které slyšeli před velkou sportovní událostí.

Foto: Profimedia.cz

Country zpěvačka Ingrid Andressová

Článek

Začátek byl nadějný, ovšem po chvilce se zpěvačka začala potýkat s výslovností, šlapala si na jazyk a potýkala se s intonací. Nejprve jen nedotahovala vysoké tóny, následně už se ale vydala úplně mimo tóninu a její provedení americké hymny úplně přestalo připomínat originál.

„Nebudu vám kecat, včera v noci jsem byla opilá,“ napsala v prohlášení zveřejněném na sociální síti X.

„Dnes se přihlásím do zařízení, kde se mi dostane pomoci, kterou potřebuji,“ napsala a pokračovala: „Včera večer jsem to nebyla já. Omlouvám se MLB, všem fanouškům a této zemi, kterou mám tak ráda. Dám vám všem vědět, jak je to s léčbou, slyšela jsem, že je to super zábava,“ dodala.

Dvaatřicetiletá Andressová má na svém kontě dvě studiová alba, Lady Like z roku 2020 a Good Person z roku 2022, a také dva singly, které se dostaly do žebříčku Billboard Hot 100, More Hearts Than Mine a Wishful Drinking. V roce 2017 se podílela na hitu anglické zpěvačky Charli XCX Boys a na písni Girl in the Mirror americké písničkářky Bebe Rexha.

V letech 2021 a 2023 byla čtyřikrát nominována na cenu Grammy, ale ani jedna nominace nebyla úspěšná.

Z běžné londýnské hospůdky se stal návštěvnický hit. Může za to americká superstar

Cestování
Související témata:

Výběr článků

Načítám