Hlavní obsah

Britka si nechala vytetovat na čelo Trumpovo příjmení. Teď shání peníze na jeho odstranění

Jednadvacetiletá Britka vzbudila minulý měsíc rozruch, když si nechala na čelo vytetovat velkými písmeny příjmení republikánského kandidáta na úřad amerického prezidenta Donalda Trumpa a snímky zveřejnila na sociálních sítích. Teď svého rozhodnutí lituje a v internetové sbírce shání peníze na drahý zákrok, jímž by se tetování zbavila.

Foto: Profimedia.cz

Rain Monroeová byla nejprve na své tetování pyšná.

Článek

Rain Monroeová, influencerka a Trumpova fanynka, která sama sebe nazývá „nejdivočejší ženou na internetu“, nejprve tvrdila, že je to nejlepší tetování, jaké si kdy nechala udělat.

Uplynulo pár týdnů a už se jej chce zbavit, protože ji prý mnoho lidí zasypalo ostrou kritikou. „Nenávist od lidí mě ovlivnila,“ přiznala Rain podle serveru Mirror. „Sháním peníze, abych si to mohla nechat odstranit. Může to stát až pět tisíc dolarů (112 700 Kč),“ dodala s tím, že zatím shromáždila jen 69 dolarů (1555Kč).

Doufá nicméně, že se jí podaří požadovanou sumu na laserový zákrok získat do listopadu, kdy se americké prezidentské volby budou konat.

Na svém instagramovém účtu mezitím zveřejnila snímky, které ji zachycují s papírovou cedulí s nápisem „Potřebuji peníze na odstranění tetování“. I tento příspěvek má značný ohlas. Zatímco jedni ji vyzývají, aby si tetování nechala, další jí vyčetli, že vše udělala jen proto, aby se zviditelnila, a teď za to musí platit.

Trump nabízí kusy svého saka z debaty s Bidenem. Prodává je se superhrdinskými kartičkami

Volby USA

Výběr článků

Načítám