Článek
"Jedna porce, za kterou by doma v restauraci zaplatil v přepočtu 125 korun, se mu sice prodraží na mnohonásobek, přesto si nedokáže bez svého oblíbeného jídla představit život. Tak mu je posíláme do Madridu," prozradil Tommy Lane, syn majitele pekařství Tony's Pie and Mash.
Právě dvacetiletý Tommy připravoval několik posledních let Davidovi jeho oblíbenou pochutinu, pečivo plněné sekaným hovězím masem a omáčkou ze zelené petrželky. Tu podle majitele pekařství nedělají nikde jinde na světě.
"Beckham k nám čas od času pošle přátele, aby mu do Madridu naši specialitu přivezli. Vzpomínám, že si mnohokrát přišel i pro osm kousků, čtyři s dvojitou masovou náplní a čtyři s omáčkou ze zelené petrželky, aby měl i na další den," řekl Tommy.
"Když jste v cizině, vždycky vám schází to, co jste doma měli rádi. David zřejmě v Madridu nikde tak dobré jídlo nenašel. Stále to miluje," dodal Tommy, který se chlubí v obchodě visící podepsanou fotografií Davida a jeho ženy Victorie.