Hlavní obsah

Australské sestry, jednovaječná dvojčata, chtějí sdílet vše, i životního partnera. Teď ho hledají

Gold Coast

Jednovaječná dvojčata, sestry April a Amelia Maddisonovy z australského města Gold Coast se rozhodly, že budou sdílet partnera a žít jako trojice. Dělaly jsme vždy všechno společně, a tak to i zůstane, tvrdí dvacetileté sestry, které již začaly hledat vhodného muže.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

April a Amelia sdílely všechno od chvíle, kdy se narodily - od panenek Barbie přes jízdní kola, šaty až po make-up. Vždy jim to přišlo zcela přirozené, potvrdily serveru News.com.au sestry, které jsou od sebe téměř k nerozeznání.

Také v dospělosti si podle svých slov zůstaly neuvěřitelně blízké, proto se rozhodly, že budou mít společného i životního partnera. Tedy jakmile najdou „toho pravého“, jenž by jejich jedinečný požadavek dokázal naplnit.

„Lidé říkají, že je to úchylka, když jsou dvojčata zamilovaná do stejné osoby. Ale Amelia i já máme stejný vkus téměř ve všem,“ řekla April s tím, že stejné hodnoty hledají také u mužů.

Univerzita obvinila dvojčata z opisování u zkoušky, soud uznal „propojení myslí“

Koktejl

„Máme rády kluky, kteří jsou vysocí, svalnatí, tetovaní a hezcí. A co je hlavní, musí být laskavý, nohama na zemi a s velkým smyslem pro humor,“ upřesnila April. „Chceme se společně procházet po pláži, společně chodit nakupovat. Doufejme, že mu nebude vadit nosit naše tašky,“ dodala.

Sex jen odděleně

V minulosti měly obě oddělené vztahy, ale jejich partneři prý často žárlili na jejich silné sesterské pouto. Tato zkušenost je přivedla na myšlenku, že si najdou společného muže.

„Když některá z nás měla přítele, byl zpočátku rád, že chodí s dvojčetem. Pak ale rychle začal žárlit, když jsme byly jako sestry spolu, a ne s ním,“ řekla Amelia podle deníku The New York Post.

Sestry nicméně ujistily, že i když budou chodit na rande a trávit čas společně „jako tlupa“, jedna aktivita určitě zůstane oddělená - sex. „Náš partner bude vždy jen s jednou z nás,“ ujistila April.

„Protože máme každá svou ložnici, bude se u nás střídat. Možná polovinu týdne v jedné posteli, zbytek týdne v druhé posteli,“ vysvětlila April s tím, že se ani ona ani Amelia žárlivosti v intimním životě neobávají.

„Jsme nejlepší přátelé,“ zdůraznily sestry, které využívají své podobnosti a už dva roky si vydělávají tvorbou online obsahu. Nedávno si pořídily honosnou vilu s bazénem v Gold Coast za šest milionů australských dolarů (94,2 mil. Kč).

April a Amelia si podle svých slov uvědomují, že jejich představa o životním partnerovi může u veřejnosti vzbuzovat pohoršení. „Lidé mají tendenci soudit kohokoli nebo jakoukoli situaci, které nerozumí. Nemusí, našemu životnímu stylu to vyhovuje. Pokud jsme všichni šťastní a nikomu neubližujeme, na názorech druhých nám nezáleží,“ řekla Amelia.

Pravděpodobnost 1 ku 200 milionům. Mladému páru se narodila jednovaječná trojčata

Koktejl
Související témata:

Výběr článků

Načítám