Hlavní obsah

Američanovi unikl jackpot o jedno číslo, ale trefil ho hned druhý den

Muž z Michiganu vyhrál v loterii dva dny po sobě. Napoprvé to ještě nebylo mnoho, protože trefil jen čtyři čísla z pěti, ale další den se mu již podařilo sebrat jackpot, který v přepočtu činil 18,5 milionu korun.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Třiapadesátiletý muž z okresu Macomb v americkém státě Michigan měl obrovské štěstí, když se mu dva dny po sobě podařilo vyhrát v loterii Fantasy 5.

„Sázím vždycky, když je jackpot vyšší než 250 tisíc dolarů (přes 5,8 milionu korun),“ osvětlil svůj přístup při přebírání výhry v centrále michiganské loterijní společnosti s tím, že vždy si kupuje sázenky v místním obchodě.

Jenže na konci července na to zapomněl, a tak to učinil až doma prostřednictvím webových stránek, kde si vsadil rovnou dvakrát. Při prvním slosování trefil čtyři z pěti čísel, což mu vyneslo sto dolarů (2330 korun).

A po tom druhém mu přišel e-mail, že vyhrál pouze jeden dolar (23 korun). „Myslel jsem si, že to je vše, co jsem vyhrál, ale potom mi přišel další e-mail, který mě vyzýval, abych se přihlásil na stránky Michigan Lottery,“ popsal další vývoj.

Ovšem když se na stránky loterijní společnosti přihlásil, svítila tam na něj částka 795 905 dolarů (více než 18,5 milionu korun). „Okamžitě mě napadlo, že to je podvod, ale teď už vím, že je to pravda,“ zářil při přebírání výhry, kterou podle svých slov hodlá použít na investice.

V noci se mu zdálo, že vyhrál v loterii. Ráno si koupil los a získal 23 milionů

Koktejl

Výběr článků

Načítám