Hlavní obsah

Američanka se vloupala do cizího domu a uvařila si tam těstoviny

Madison

Žena z amerického státu Wisconsin zažila nepříjemné překvapení, když se vrátila večer domů a zjistila, že se v jejím domě svítí. Vloupala se tam totiž jiná žena, která tvrdila, že tam pobývá zcela legálně.

Foto: ws-studio / DPphoto, Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Policie ve městě Madison, jež leží na jihu amerického státu Wisconsin, minulý týden vyjížděla k nahlášenému vniknutí do domu, kterého se dopustila vynalézavá místní žena. Přivolala ji obyvatelka nemovitosti poté, co se kolem půl jedenácté večer vrátila domů a viděla, že se uvnitř všude svítí. V domě přitom v té době neměl nikdo být.

Policisté šli situaci prověřit a otevřela jim Joanna Kelly Leeová, která jim v naprostém klidu řekla, že je uvnitř naprosto legálně, protože se s majitelkou domu, kterou i přímo jmenovala, zná a již dříve se v kavárně domluvily, že Joanna může v domě přebývat. Než na místo dorazila hlídka, stihla si dokonce uvařit těstoviny s krevetami.

Právoplatná majitelka domu však Leeovou nikdy v životě neviděla, a tak jí ani nebylo jasné, odkud ji narušitelka zná. Následné šetření však ukázalo, že Leeová již dříve zkoumala poštu, která do domu chodila, a tak zjistila jméno obyvatelky a mohla si vymyslet na první poslech důvěryhodný, podrobně vykonstruovaný příběh o jejich přátelství.

Tento podle ní dokonalý plán však během chvíle ztroskotal, když obyvatelka domu rázně popřela, že by Leeové někdy povolila vstoupit do domu. Ta proto byla na místě zatčena, po převozu na policejní stanici obviněna z vniknutí na cizí pozemek a z vloupání a hned poté putovala do věznice okresu Dane, informoval web New York Post.

Chycen při činu. Policisté dopadli zloděje, když v cizím domě seděl na záchodě

Koktejl

Výběr článků

Načítám