Hlavní obsah

Američan vyhrál tři dny po sobě. Dvakrát v kasinu a deset milionů dolarů ze stíracího losu

Santee

Muž z kalifornského města Santee může mluvit o neuvěřitelném štěstí ve hře. Jeden večer si totiž odnesl něco peněz z kasina, druhý den sebral jackpot ze stíracího losu a pak to ještě s kamarádem završili dalším úspěchem v kasinu.

Foto: Stewart Cohen / Tetra Images, Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Bradley Bullock z města Santee, jež leží na jihu Kalifonie nedaleko San Diega, se může směle považovat za syna štěstěny. Během tří dnů totiž třikrát vyhrál nezanedbatelné obnosy peněz, dvakrát v kasinu a jednou na stírací los.

Jeho výherní šňůra začala jednoho večera v místním kasinu, odkud si odnesl 2000 dolarů (necelých 47 tisíc korun). Druhý den si pak mohl trošku přispat, protože nemusel do práce, ale po dlouhé noci potřeboval nějakou vzpruhu. Skočil si proto do obchodu pro nějaké energetické nápoje a vzal k tomu i pár stíracích losů.

A ještě než je později doma setřel, zjistil, že na jeden z nich, ve hře Royal Riches, vyhrál hlavní cenu ve výši 10 milionů dolarů (232 milionů korun). „Ještě než jsem je seškrábal, tak jsem načetl čárový kód do loterijní aplikace,“ vysvětlil své „jasnovidectví“ v centrále kalifornské loterijní společnosti při přebírání výhry.

Ale tím se Bradleyho štěstí ještě nevyčerpalo. Další sen totiž společně s kamarádem znovu vyrazil do kasina a odnesli si dalších 29 tisíc dolarů (přes 670 tisíc korun). „Byly to tři dny divokého štěstí,“ zhodnotil svou sérii přešťastný výherce.

Američanovi unikl jackpot o jedno číslo, ale trefil ho hned druhý den

Koktejl

Výběr článků

Načítám