Hlavní obsah

Američan našel ve svém autě uvázlého zloděje

Miami Beach

Vskutku nečekané překvapení čekalo 17. září na Američana Julia Solana v podzemních garážích v Miami Beach na Floridě. Ve svém automobilu totiž našel muže, který se snažil jeho vůz ukrást. Neúspěšný zloděj se v něm ale zablokoval. Nemohl ani ujet, ani se dostat ven. Video zprostředkovala agentura AP.

Američan našel ve svém autě uvázlého zlodějeVideo: AP

Článek

Čtyřiatřicetiletý Solano nechal auto v garážích na Washington Avenue na 16. ulici a odskočil si pro ranní kávu. Když mu při návratu správce parkoviště hlásil, že v jeho voze někdo je, domníval se, že jde o legraci. Ale jak záhy zjistil, nešlo.

„Byl jsem úplně v šoku, ale zároveň jsem se snažil zůstat klidný. Věděl jsem, že nemůže nastartovat. Došlo mi, že je v pasti,“ popsal majitel auta.

Foto: AP

Američan našel ve svém autě uvázlého zloděje

Vetřelec se pokusil Solana přemluvit, aby ho pustil ven. Ten to ale kategoricky odmítl a zavolal policii. Muži zákona dorazili na místo během tří minut a neúspěšného zloděje zadrželi.

Ten skončil v nápravném zařízení Turner Guilford Knight Correctional Center, kde mu byla stanovena kauce 2500 dolarů (přes 56 tisíc korun). Lapka čelí obvinění z vloupání.

Britskou náměstkyni pro prevenci zločinu okradli na policejní konferenci

Koktejl
Související témata:

Výběr článků

Načítám