Hlavní obsah

Berlín se změní v Mekku technologických nadšenců

Berlín

Už tento týden v pátek oficiálně odstartuje v sousedním Německu největší evropský veletrh spotřební a výpočetní techniky IFA 2024. Novinářské dny nicméně začínají v Berlíně o dva dny dříve. Novinky.cz budou pravidelně přinášet informace o představených produktech přímo z výstaviště.

Foto: Axel Schmidt, Reuters

Návštěvníci veletrhu IFA zkoušejí představené novinky (archivní foto).

Článek

Veletrh IFA 2024 mohou lidé navštívit od pátku 6. září do úterý 10. září, akce se již tradičně koná na výstavišti Messe Berlin.

Novinářské dny však v Berlíně probíhají už ve středu a ve čtvrtek. Například ve středu budou na vlastních tiskovkách oznamovat novinky společnosti Siemens, Miele, Bosch či Acer. Ve čtvrtek pak vlastní akci pořádají Samsung, Nothing, LG či TCL.

PŘEHLEDNĚ: Umělá inteligence v hlavní roli. Co přinesl první den veletrhu CES 2024

Internet a PC

Tiskové konference velkých výrobců pokračují i v dalších dnech až do soboty. To již ale bude otevřeno i samotné výstaviště, kde budou k vidění desetitisíce nových produktů a budou se konat desítky workshopů.

Na akci se totiž zaregistrovaly dva tisíce vystavovatelů ze 139 zemí. Dle očekávání by mělo do Berlína dorazit více než 180 tisíc lidí, stejně jako v loňském roce.

K vidění bude celá řada nových počítačů, tabletů a v neposlední řadě také chytrých telefonů. Na výstavišti samozřejmě nechybí ani podniky, které pro všechny zmiňované kategorie nabízejí nejrůznější příslušenství.

Představeny zde budou i chytré spotřebiče, inteligentní pomocníci na zahradu a hromada dalších novinek. Informace o těch nejzajímavějších naleznete v samostatných článcích v následujících dnech přímo na serveru Novinky.cz.

Gamescom 2024 v Německu - svátek všech hráčů odstartoval

Hry a herní systémy
Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám