Článek
INGREDIENCE: | |
---|---|
500 g rybího masa (kapr, amur) | 1–2 lžíce strouhanky |
1 vejce | 1 lžíce oleje |
2 hrsti hladkolisté petržele | pepř (citronový) |
1 stroužek česneku | sůl |
1 citron | |
Na trojobal: | |
hladká mouka | strouhanka |
vejce | olej na smažení |
POSTUP:
- Vykostěné maso umelte. V míse ho smíchejte se solí, rozmačkaným česnekem, vajíčkem, pepřem, nasekanou petrželkou, strouhankou, přidejte lžíci oleje a osolte.
- Promíchejte a vytvarujte karbanátky, které obalíte v trojobalu.
- Smažte v rozpáleném oleji.
TIP: Karbanátky můžete připravit také ze zbytků ryb.
Recepty z ryb: grilovaná treska, pečená makrela, gravlax a rybí karbanátky
Recepty