Článek
„Před rokem jsem udělal špatné rozhodnutí, že přenechám výrobu. Byl jsem unavený, zničený, vyhořelý až do základu a tohle mi přišlo jako fajn řešení. Bohužel to drhlo. V posledních týdnech to vyvrcholilo nespočtem zpráv od vás, které nebylo vůbec fajn číst,“ napsal v úvodu facebookového příspěvku Vašek.
„Celá počáteční myšlenka byla ta tam. A vždy jsem říkal: ‚Než to dělat blbě, tak to raději zavřu!‘,“ dodal s tím, že všechny prodejny Oh Deer Bakery budou mít naposledy otevřeno příští pátek 15. prosince.
Končíme!! Ne není to legrace, Oh Deer končí!! Před rokem jsem udělal špatné rozhodnutí, že přenechám výrobu. Byl jsem...
Posted by Oh Deer Bakery on Tuesday, December 5, 2023
Oh Deer Bakery založil Vašek sám v roce 2017. Spojením croissantu a amerického donutu do tzv. croblihy s variací netradičních přichutí si v Praze rychle získal zákaznickou přízeň.
Na začátku si připravoval těsto, croblihy pak smažil a zdobil i prodával sám. S rostoucí popularitou se ale jeho podnik brzy rozrostl. K původní pobočce v Bělehradské ulici se přidaly další dvě: v Purkyňově ulici a v Dejvicích.
Letos v lednu pak Vašek dokonce expandoval do Saúdské Arábie, kde otevřel pekárnu v Rijádu. Zda zavře i tamní pobočku, neuvedl.