Hlavní obsah

Žena s dětmi v autě uvízla kvůli píchlé pneumatice na rušné silnici. Kolo jí vyměnili policisté

Ženě se dvěma malými dětmi ve voze, která uvízla kvůli poruše pneumatiky na rušné silnici na Liberecku, pomohli v nesnázi policisté. Neváhali ani chvíli, proměnili se ve zručné mechaniky a vyměnili jí na autě poškozenou pneumatiku.

Foto: Policie ČR

Policisté Vadym Riško a Tomáš Kohout z Liberec neváhali ani chvíli a píchlé kolo vyměnili

Článek

Vůz se mamince s malými dětmi porouchal u Paceřic na Liberecku, na rychlostní silnici I/35, kde je velmi hustý provoz. Odstavila auto ke krajnici a i s dětmi čekala, až jí přijede na pomoc manžel. Ten ale nebyl zrovna nablízku a mohl se za svou rodinou dostat nejdřív za hodinu.

K odstavenému autu vyslal policejní operační důstojník vozidlo, ve kterém za rodinou v nesnázích vyrazili Vadym Riško a Tomáš Kohout z Oddělení silničního dohledu Liberec.

Po příjezdu na místo policisté zjistili, že na vozidle došlo k defektu pneumatiky a maminka se dvěma dětmi ve voze se dočká pomoci od manžela až za mnoho desítek minut. Bez rozmýšlení se sami chopili výměny kola a za chvíli byl problém vyřešen.

Kuriózní nehoda na Plzeňsku: Traktoru za jízdy upadl nakladač na balíky, propíchl kola i nádrž

Krimi

„Kolegové si od ženy vysloužili nejen ústní, ale následně také písemné poděkování za pomoc a ochotu i nad míru svých povinností,“ doplnila mluvčí Policie ČR v Libereckém kraji Klára Jeníčková.

Související články

Výběr článků

Načítám