Hlavní obsah

Premiér Fiala kvůli nemoci ruší program

Premiér Petr Fiala (ODS) v neděli večer oznámil, že z důvodu nemoci ruší svůj pondělní program v Moravskoslezském a Zlínském kraji. Své onemocnění neupřesnil, jen uvedl, že to není nic vážného.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Premiér Petr Fiala (ODS)

Článek

„Vážení přátelé, velmi mě to mrzí, ale z důvodu nemoci bohužel musím zrušit zítřejší program v Moravskoslezském kraji a na Zlínsku,“ napsal předseda vlády na síti X.

„Není to nic vážného, je toho teď všude plno, tak se to nevyhnulo ani mně. Věřím, že budu co nejdříve naplno zpátky v práci,“ dodal premiér.

V pondělí se měl Fiala společně s ministrem školství, mládeže a tělovýchovy Mikulášem Bekem (STAN) zúčastnit slavnostního otevření nové budovy Ekonomické fakulty Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava (VŠB-TUO). Program měl naplánovaný také v Opavě a Novém Jičíně. Ve Zlínském kraji si měl ve Zlíně prohlédnout centrum Vaše laboratoře a navštívit kulturní a univerzitní centrum.

Není jasné, jaké onemocnění má Fiala na mysli, když píše, že je ho v současnosti plno, nicméně zvýšená čísla hlásí zdravotníci například u covidu s tím, že většina pacientů ho bez problémů vyleží. Covidem se před časem nakazil i šéf hnutí ANO Andrej Babiš.

Babiš má covid

Domácí

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám