Hlavní obsah

Hudčekovi našli trombózu

Právo, Novinky, Jaroslav Špulák
PRAHA

Michal Hudček, finalista letošní série soutěže Česko hledá SuperStar 2, pociťuje nadále následky pádu z koně, k němuž došlo 10. května při fotografování na farmě v Želkovicích. Lékaři u něho objevili hlubokožilní trombózu.

Článek

Trombóza se objevila v hlavní žíle levé nohy, na níž má zpěvák zlomený kotník. Podle lékařů potrvá léčení tři měsíce. Hudček má nečistoty v krvi, při jejichž uvolnění by mohlo dojít k přímému ohrožení života.

"Cítím se ale docela dobře, mám pocit, že se to lepší. Když jsem mluvil s doktory, řekli mi, že během měsíce by to mohlo být podstatně lepší. Mám teď povolené dvě deci vína denně. Měl bych ležet, ale to bych se asi zbláznil, takže normálně funguju," řekl Hudček Právu.

Hudček spadl z koně 10. května. Fotografka chtěla pořídit jeho snímek, jak sedí na hřbetu koně v roli Old Shatterhanda. Koně polekal blesk a Hudčeka shodil na zem. Lékaři nejprve zjistili, že má prasklé příčné výběžky třetího a čtvrtého bederního obratle. Po týdnu lékaři objevili, že Michal Hudček má také zlomený kotník.

Ani zranení však Hudčekovi nezabránilo pokračovat v soutěži, v níž nakonec skončil čtvrtý.

Související témata:

Související články

Michal Hudček bude v neděli zpívat

Šestadvacetiletý Michal Hudček, finalista soutěže Česko hledá SuperStar 2, v neděli zpívat bude. V úterý dopoledne se bolestivě zranil při pádu z koně na farmě...

Výběr článků

Načítám